вівторок, 7 травня 2013 р.

Яким бачить 2019 рік Microsoft

Зустрілось таке відео. Цікаво, що стане реальністю?

26 коментарів:

  1. Це надзвичайно! Відео дійсно вражає, хоча шкода, що без слів. Фантастична техніка - це добре, але чи не занадто тут її багато? Сенсорне керування документами та проектами це гарна ідея. Мені зовсім не сподобалася електронна газета, зрештою хоча б тому, що при виході таких газет тисячі людей втратять роботу, оскільки виготовлення паперу стане непотрібним. Дуже цікавий засіб зв'язку та дороговказ. Було б непогано хоча б частину цього втілити в реальність,але думаю, що до нашої України це не так швидко дійде.

    ВідповістиВидалити
  2. Це все добре, але ці гаджети не замінять "живого" спілкування.
    Частина ідей навіть вражаюча, але я не думаю, що все буде так швидко і просто.

    ВідповістиВидалити
  3. Я думаю, що впровадження таких новітніх технологій є позитивною рисою розвитку нашої країни. Проте це негативно впливає на розвиток людей. Щодня кожен з нас витрачай весь свій вільний час на перегляд телевізорів і т.д. Людина ніби перетворюється на роботів. І дійсно, "живого" спілкування не замінить ніщо.

    ВідповістиВидалити
  4. Мені здається, що з впровадженням цих новітніх технологій, життя людей значно спроститься, адже все необхідне може знаходитись підрукою. Але я повністю погоджуюсь з Вадимом і Наташою. Мені здається що, ні телефона розмова, ні скайп не замінить родиного тепла і дружньої підтримки.

    ВідповістиВидалити
  5. Частково згодна з Вадимом. Усе це дуже зручно, цікаво і цілком реально,з огляду на швидкість розвитку науки і техніки у сучасному світі, але навряд чи це реально зробити в такі короткі строки. Хоча, хто зна... Можливо і справді через якісь 6 років хтось користуватиметься цими винаходами, але не в нашій країні... Та сподіватимемось на краще!
    Особливо вразила ідея зелених насаджень на хмарочосах... На мою думку, це набагато потрібніше людству сьогодні, ніж уся ця новітня техніка!

    ВідповістиВидалити
  6. Усе це цікаво та креативно, але чи матимемо ми час на живе спілкування, використовуючи усі ці речі в побуті?! На мою думку, найкраща ідея цього відео, як казала Аліна, зелені насадження! Це дійсно необхідно для нас сьогодні.

    ВідповістиВидалити
  7. Такий стрімкий розвиток техніки, дуже негативно впливає на навколишнє середовище... Ідея з зеленими насадженнями, мені сподобалась.

    ВідповістиВидалити
  8. Відео вражає досконалістю усіх технологій і впровадження їх у життя допоможе людям у повсякденному житті. Але настільки досконалий технічний світ, на мою думку, ізолює людей одне від одного, спілкування тут замінюється на технічну операцію у якій немає жодних емоцій. Ідея з насадженнями досить цікава, але з іншого боку це доказ того таки досконалого розвитку техніки, де місця живій природі немає от і залишаються лише дахи хмарочосів.

    ВідповістиВидалити
  9. Те що зображено у цьому відео - це цілком можливо і наше майбутнє, прекрасне майбутнє, але мені дуже важко віриться, що вже у 2019 році ці технології будуть впроваджені (особливо в Україні). Ідея із насадженнями дуже цікава та потрібна для нашого світу. Новітня техніка, що допомагає нам у роботі і в побуті, на мою думку, це прекрасна можливість нам полегшити наше життя. Але, я вважаю, що живе спілкування дуже важливе для нашого розвитку, для того, щоб ми не почувались, як говорить Ірина, ізольованими один від одного.
    Я вважаю, що однозначно сказати яким це буде світ кращим чи все ж гіршим за теперішній неможливо, адже кожне суспільство і усе на Землі має свої плюси і мінуси.

    ВідповістиВидалити
  10. Новітні технології це звісно добре, але я підтримую громадську думку. Не завжди розвиток приносить людям щастя та користь, інколи це призводить до різних фатальних наслідків, які виправити вже не зможе жодна технологія. Людям потрібно більш звертатися до природи, і використовувати технології не для себе, а для неї.

    ВідповістиВидалити
  11. Розвиток новітніх технологій - це дуже добре, особливо, якщо він буде таким швидким. Але я побачила в цьому відео утопічні переконання. Дивлячись на те, як сучасні телефони, комп'ютери та інші гаджети впливають на нас, не думаю, що люди будуть знаходитися в такому енергійному русі в 2019 році. Погляньмо лишень на свого сусіда чи навіть на самих себе: хіба ми не сидимо до пізньої ночі в різних соціальних мережах, спілкуючись онлайн із тими, з ким могли б піти прогулятися? Зараз, якщо є інтернет, ми навіть у вікно не маємо часу подивитись. Мамам і татам приходиться за вуха відтаскувати нас від комп'ютера тільки для того, аби ми поїли. Люди вже марнують свій час і здоров'я на різні комп'ютерні розваги. Я думаю, що ми давно вже стали рабами своїх винаходів, забули істинне призначення інтернету. І це тільки 2013! Що ж тоді стане з світом, коли технології будуть оточувати нас звідусіль?!

    ВідповістиВидалити
  12. Мені сподобалось відео. Але я вважаю, що це занадто, адже живе спілкування є більш важливим ніж комп'ютерне. Хоча я б хотіла прожити декілька днів у світі де є таким потужним розвиток новітніх технологій.

    ВідповістиВидалити
  13. Відео вражає. Але я вважаю, що деякі з цих технологій ми зможемо побачити на кілька років раніше ніж сказано, наприклад зелені насадження чи сенсорна панель.

    ВідповістиВидалити
  14. В принципі, нічого радикального чи надінноваційного не продемонстровано, але це цілком логічно, якщо базуватись на датах. Деякі з продемонстрованих технологій уже запроваджуються або навіть запроваджені (можливо і на початковому рівні, але все ж). Взагалі доволі цікаво уявляти, що чекає людство попереду.

    ВідповістиВидалити
  15. Деякі речі у відео вражають, але чесно кажучи сучасному суспільству неважко уявити таку "сенсорність" та багатофункціональність буквально усього. Це значно спростило б наше життя, але чи потрібне нам таке "спрощення", чи варто настільки автоматизовувати наше життя, роблячи його повністю залежним від новітніх технологій? (так, це кажу я - майбутній програміст))
    Мені дуже сподобалась ідея зелених насаджень на дахах багатоповерхівок, хоча вона і не є новою.

    ВідповістиВидалити
  16. Трохи дивно, але прикольно. Все ж таки я вважаю, що в 2019 році ще не буде таких газет)О, і мені теж сподобалося насадження на дахах.

    ВідповістиВидалити
  17. забагато автоматизації!!!!! як на мене, то це вже якесь зловживання, адже сидячи вдома, не відриваючи рук від планшета чи ком*ютера ми не зможемо нормально розвиватися. Взяти до прикладу американців. Полуфабрикати звісно полегшують їхнє життя, але чи позитивно це впливає на саме здоров*я цих людей? мені дуже сподобалась чомусь ідея щодо чашок) щодо телефонів, то ідея теж є непоганою, щось нове і на вигляд дуже практично)

    ВідповістиВидалити
  18. Ідеї дуже цікаві, але, як на мене, до 2019 року розробники не встигнуть їх втілити

    ВідповістиВидалити
  19. Думаю, що на втілення всіх ідей підуть десятки років. До того ж, не всі зможуть собі дозволити таку розкіш. Щоб ці речі набули масового вжитку, потрібно спочатку стати високорозвиненою країною із високим рівнем життя населення. Що ж, завдання зрозуміла:)

    ВідповістиВидалити
  20. Можливо пізніше так і буде, але не в 2019 році.

    ВідповістиВидалити
  21. Так, це можливо , але до нас це аби до 2030 дійшло(((

    ВідповістиВидалити
  22. Так,ідеї цікаві, але мала ймовірність, що вони дойдуть до нас в найближчі роки.

    ВідповістиВидалити